Kwaliteit

Dat staat bij ons voorop!

Als logopedisten behandelen en begeleiden wij cliënten volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie (NVLF).

Alle logopedisten zijn aangesloten bij het kwaliteitsregister paramedici.

Alle logopedisten zijn aangesloten bij de kwaliteitskring Zeeuws-Vlaanderen.

Wij zijn aangesloten bij ParkinsonNet en de regionale werkgroep preverbale logopedie

Sprekend Logopedie Zeeuws Vlaanderen neemt deel aan de kwaliteitscyclus logopedie, afgenomen door KIWA. De kwaliteitscyclus volgt op de reeds behaalde kwaliteitstoetsen logopedie ( 2016,2018) en loopt tot maart 2023.

Sprekend Logopedie Zeeuws Vlaanderen doet mee aan het verzamelen van gegevens voor wetenschappelijk onderzoek door het Nederlands instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg (Nivel). Het Nivel kent een zeer strikt privacybeleid en ontvangt van mij geen informatie waarmee patiënten direct geïdentificeerd kunnen worden.

Alle logopedisten volgen jaarlijks de nodige bijscholing

Sprekend Logopedie Zeeuws Vlaanderen voert klanttevredenheidsonderzoek uit omdat wij geïnteresseerd zijn in uw mening over onze dienstverlening. Alleen met uw toestemming ontvangt u een uitnodiging per e-mail. Deelname is volstrekt vrijwillig en wordt uitgevoerd door Mediquest. Mediquest is een onafhankelijk en gecertificeerd meetbureau. Uw privacy is gegarandeerd goed beschermd. Het onderzoek is volledig anoniem. De vragenlijst gaat over de praktijk, de behandelaar en de behandeling zelf. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten.